PETER BOSZ TOTAAL NIET JALOERS OP ARNE SLOT EN HOEFT NIET NAAR LIVERPOOL: 'DAT VIND IK PRIMA'

Peter Bosz heeft gereageerd op situatie rondom Feyenoord-coach Arne Slot en zijn mogelijke transfer naar Liverpool. De coach van PSV zit op zijn plek in Eindhoven en ziet geen reden om weg te gaan. Liverpool zou een bod van negen miljoen op Slot hebben gedaan, maar de club uit Rotterdam zou graag vijftien miljoen euro willen zien.

Het nieuws rondom Slot en Liverpool heeft Bosz ook gezien, hij reageert op de mogelijke toekomst van de 45-jarige trainer. “Het zou voor Arne, want Liverpool is natuurlijk een grote club, als het allemaal klopt geweldig zijn. Het is hem meer dan gegund”, aldus Bosz tegenover de Nederlandse pers voorafgaand aan het duel tegen SC Heerenveen.

“Jij hebt een voorsprong van negen punten op Feyenoord, dus dan had je wel kunnen verwachten dat ze dan bij jou zouden uitkomen”, stelt Milan van Dongen van ESPN. Bosz zelf ziet een overstap niet echt zitten, en blijft graag op de plek waar hij nu werkzaam is. “Ik heb het hier geweldig naar mijn zin, dus laat mij maar lekker hier zitten. Dat vind ik prima.”

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Wanneer kan PSV landskampioen worden?

Dit zijn de resterende schema's van PSV en Feyenoord. Wanneer kan de champagne ontkurkt worden?

2024-04-24T12:51:12Z dg43tfdfdgfd